torsdag 29 november 2012

Spännande... Så spännande..

Sitter och väntar på baby news av <3 - vännen som redan idag på förmiddagen har åkt in till förlossningen... Full av förväntning är det svårt att få tankarna att gå åt något annat än ett litet knytte som snart skall komma till denna värld... Det är en konstig mix av känslor man har lycka, oro, nervositet och spänning... det är nära till gråt bara man tänker på det där telefon samtalet som kommer att komma förr eller senare... Har senast klockan 13 hört något av dem så måtte det inte snart komma ett samtal...

För övrigt har vi det bra. var till rådgivningen idag. Romeo fick två vaccin igen så får se nu hur det blir denna gång. Han har inte fått några biverkningar av de andra vaccinen men de här är ju något annat. Vi var tvungna att ta (eller bestämde oss för att minimera på riskerna när vi åker utomlands och ta redan nu vid 6 månaders ålder, mässling, röda hund och påssjuka.) Det ges annars först vid 12 månader. På samma gång gav vi honom influensa vaccinet, det också p.g.a att vi åker dit. Själva flunssan skall väl inte vara så där jätte märkvärdig men det är följdsjukdomarna som är så farliga för dessa små. Det gick bra ändå. Lite gråt men det var över på mindre än en minut och så var han nöjd och glad igen... Vår rådgivningstant är så förtjust i vår liten och det är ju bra. Kommer bra överens.

Håller på att bli tokig på den här bloggen. Vet inte vad jag skall göra, byta? Sluta ett tag eller något annat men för tillfället får jag inte inladdat bilder alls. Det säger att jag använt hela minnet... Och ifal jag byter blogg så vet jag ju inte riktigt heller hur det går till så får väl försöka hitta på en lösning. Någon som vet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar